0%20(40) Всемирното Православие - ЛИТЕРАТУРЕН КЛУБ "ПЕТЯ ДУБАРОВА " С НОВИ 4 ОТЛИЧИЯ (актуализирано )

Третия конкурс "Чудото на Коледа" приключи и донесе много радост на 59 деца от различни градове на България. Класирани ученици от нашия град са децата от литературен клуб"Петя Дубарова"СОУ"Свети Климент Охридски" град Кърджали, с ръководители - Снежана Тодоринска и Виолета Михова.

Отличените творби са на учениците- Селин Славова Йосифова и Ангел Петров Иванов - Vклас , Виктория Наскова и Деница Недялкова -Іви клас

Успех млади творци! Пожелаваме ви много успехи занапред!

 

 Литературен клуб"Петя Дубарова" към СОУ"Свети Климент Охридски" е лауреат на 9 национални и 1 международни конкурса за поезия и проза. Съществува от 2 години. В публичното пространство охридските литератори са утвърдени чрез публикации в различни издания .

 

През 2011г. клубът е удостоен с отличие от националния конкурс за поезия"Пролет моя" на името на Никола Вапцаров" Преди месец литературния клуб Петя Дубарова посрещна Коледа с 3 първи места в национален конкурс за православна поезия и проза, организиран от Обединения детски комплекс в град Бургас "Рождество на Спасителя" От 162 участника децата от град Кърджали са  с най- високите отличия. Виктория Наскова Іви клас с  2грамоти най-оригинална творба и най-много гласове на читателите във втора възрастова група V -VІІІ клас Селин Славова и Ангел Петров са на-Іво място.  

На първите три снимки: Селин Славова , Виктория Наскова, Деница Недялкова, Ангел Петров, -наградени в третия конкурс "Чудото на Коледа"

На останалите изображения литературен клуб "Петя Дубарова " СОУ"Свети Климент Охридски" с награди от национални конкурси за поезия и проза.

 

 

 

 0 (43).jpg - 8.70 Kb

 

 

0 (53).jpg - 9.51 Kb

 

 0%20(35) Всемирното Православие - ЛИТЕРАТУРЕН КЛУБ "ПЕТЯ ДУБАРОВА " С НОВИ 4 ОТЛИЧИЯ (актуализирано )

 

 

 0 (45).jpg - 8.86 Kb

 

0%20(46) Всемирното Православие - ЛИТЕРАТУРЕН КЛУБ "ПЕТЯ ДУБАРОВА " С НОВИ 4 ОТЛИЧИЯ (актуализирано )

 0 (47).jpg - 10.17 Kb