Predstaviane_kniga Всемирното Православие - МИТРОПОЛИТ ГАВРИИЛ ЩЕ ПРЕДСТАВИ "ПРОПОВЕДИ" НА О. ЙОАН КРЕСТЯНКИН В ЛОВЕЧ И СОФИЯДнес от 18:00 ч. в параклиса "Въведение Богородично" на новата катдерала "Св. св. Кирил и Методий" Ловчанският митрополит Гавриил ще представи последната книга на Ловчанска св. Митрополия "Проповеди" Т. 1 на стареца Йоан Крестянкин. Заедно с представянето на книгата ще бъде излъчен и филмът за о. Йоан от поредицата "Старци".

 

Напомняме, че митрополит Гавриил ще представи сборника и в Руския културно-информационен център в София във вторник, 29 март, от 18:30 ч.

В навечерието на Великия Пост за първи път на книжния пазар в България излязоха проповедите на великия руски старец Йоан Крестянкин, посветени на св. Четиридесетница и на Цветния Триод.

Книгата е издание на Ловчанска света Митрополия и е с обем от 192 стр. Сборникът може да бъде закупен от църковните книжарници в София, Варна, Русе и др., както и директно от Ловчанска света митрополия на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." или на тел. 0888 286 937.

 

predanie.bg