%D0%92%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5 Всемирното Православие - ДА ПОДКРЕПИМ ПЕТИЦИЯТА „СТИГА ДЖЕНДЪР-ОБУЧЕНИЕ! ИСКАМЕ ВЕРОУЧЕНИЕ!“Уважаеми читатели, създадена е петиция за въвеждане на предмета Религия-Православие в българското училище, в подкрепа на апела на Ловчански митрополит Гавриил, Председател на Културно-информационния отдел към БПЦ. Авторите на петицията декларират:

Стига джендър-обучение! ИСКАМЕ ВЕРОУЧЕНИЕ!

С дълбок поклон и синовна благодарност към Негово Светейшество Патриарх Неофит и членовете на Светия Синод на БПЦ-БП, към Негово Високопреосвещенство Ловчански митрополит Гавриил за достойната, навременна и компетентна архипастирска позиция, както и към всички български духовници и архиереи, бранещи християнските ценности и православна вяра, обявяваме своята подкрепа в следното:

ВЪЗВАНИЕ за обучението по Религия-Православие на българските деца и ученици

Вашият подпис за петицията "Стига джендър-обучение. ИСКАМЕ ВЕРОУЧЕНИЕ!" - ТУК

Всемирното Православие призовава своите читатели да разпространяват активно и да подпишат тази петицията в името на спасителното бъдеще на своите деца и съхраняване на българската нация!

 

%D0%92%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5 Всемирното Православие - ДА ПОДКРЕПИМ ПЕТИЦИЯТА „СТИГА ДЖЕНДЪР-ОБУЧЕНИЕ! ИСКАМЕ ВЕРОУЧЕНИЕ!“